Phone logo (0744) 389 500
Pictor Th. Aman(Cascada) 14 A Ap. 9 Bacău

Servicii

Condusul este o activitate ce necesită responsabilitate

Smart Driving Bacău vine în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră prin profesionalism, menit să satisfacă cerințele și celor mai exigenți cursanți, prin dotarea pe care o pune la dispoziție. Smart Driving răspunde cerințelor cursanților săi prin programe specifice pentru categoria B. Experiența noastră în domeniu, vă facilitează atât învățarea teoretică, prin intermediul salii de curs foarte bine dotată, cât și practică prin intermediul profesionalismului instructorilor auto cu o experiența vastă în relația cu oamenii.Smart Driving Bacău vine în întampinarea dorințelor dumneavoastră prin profesionalism, menit să satisfacă cerințele și celor mai exigenți cursanți, prin dotarea pe care o pune la dispoziție.

Smart Driving răspunde cerințelor cursanților săi prin programe specifice categoriei auto pentru care optați, respectiv B. Experiența noastră în domeniu, vă facilitează atât învățarea teoretică, prin intermediul sălii de curs foarte bine dotată, cât și practică prin intermediul profesionalismului instructorilor auto și cu o experiență vastă în relația cu oamenii.

Cursanții noștri pot opta pentru cursurile teoretice, de 24 de ore si pregatire practica, 30 de ore:

Conducerea automobilului, 30 de ore din care :


Totalul de km parcurși de elev, va fi de 300 de km.

Programul instruirii auto, se va stabili în funcție de numarul de elevi înscriși și ulterior se vor forma serii de cursanți.

Cursurile de legislație rutieră au loc în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu orele 16 până la orele 19.

În cadrul fiecărei ore de legislație, există posibilitatea evaluării cunoștințelor teoretice și practice prin intermediul materialelor noastre didactice (calculatoare prevăzute cu programe speciale de evaluare a conducătorului auto, chestionare format hârtie, suporturi de curs, materiale informative).

Școala de șoferi Smart Driving pune accent pe cursurile de pregatire auto și de înțelegere a legislației rutiere. Acest aspect a fost confirmat de rezultatele deosebite obținute de elevii noștri la examenul cu Poliția Româna.

La finalizarea cursurilor teoretice auto și înainte de prezentarea la examenul cu Poliția, elevii sunt evaluați de către profesorul de legislație în baza legislației rutiere și a chestionarelor virtuale ale scolii de soferi Smart Driving.